Servicetekniker lås till region SYD

Great Security - SYD, Skåne

Great Security är ett av Sveriges ledande säkerhetsföretag och vi är ständigt på jakt efter nya passionerade och duktiga medarbetare. Vi är idag nästan 400 anställda och finns på 24 kontor och 20 butiker runt om i Sverige.

Vår verksamhet i syd expanderar och vi söker en tekniker, till vårt drivna och engagerade gäng i Skåne.

Rollen som lås-tekniker hos oss innebär att du kommer att arbeta med installation utav lås och låssystem. En arbetsdag är mycket varierande där du individuellt eller i team jobbar ute hos våra kunder.

Vi förväntar oss att du har erfarenhet av låsmontering och låsinstallationer . Behärskar du dessutom dörrautomatiker eller passagesystem är det meriterande.

B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet. Våra värdeord Smart, Engagerad och Kundorienterad vill vi såklart att du känner dig bekväm med.

I gengäld får du arbeta med roliga projekt och lösningar i ett av Sveriges mest snabbväxande säkerhetsföretag där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter. När du blivit varm i kläderna är vår strävan att du ska känna dig framgångsrik och stolt över att arbeta hos oss.Välkommen med din ansökan!