Jobb inom restaurang - Eskilstuna

Yobber Eskilstuna Kandidatbank, Eskilstuna

Eskilstuna öppnar upp igen och i takt med att vi får bukt med Covid-19, så återkommer gästerna till våra restauranger och hotell i staden.

Vi söker därför efter dig som älskar att ge gäster bra service.

Hos oss är gästerna vår högsta prioritet och kollegorna i ditt team. Att jobba med service innebär det att du utför ditt arbete med 100 % engagemang med en entusiatisk inställning. Du kommer tillsammans med dina kollegor att arbeta med att servera gäster, arbeta i kassa, samt renhållning.

Respektive restaurang har särskilda, vardagliga rutiner och regler som skall följas, men samtliga strävar efter samma målsättningar - att visa respekt gentemot varandra, arbeta som ett lag och hjälpas åt med de uppgifter som finns på arbetsplatsen.

Gillar du teamwork, nya utmaningar och har viljan att prestera inom allt du gör? Då gillar vi dig! Vi kräver inte att du har någon tidigare erfarenhet, för den har vi.
Vi erbjuder en arbetsplats fullt av schyssta och hjälpsamma kollegor som jobbar åt gemensamt satta mål.

Du kommer också få svara på två videofrågor. Tänk på att det är dig och din energi vi vill se.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Varför skulle du vara bra på att ta hand om gäster på restaurang?