Projektledare Brandlarm

Great Security - SOLUTION, Skarpnäck

Great Security är i ett expansivt skede med många projekt i Sverige och vi behöver nu förstärkning till Stockholm med omnejd.

Vi behöver nu förstärkning med projektledarkompetens inom Brandlarm på avdelningen som arbetar med våra rikstäckande och komplexa kunder. Som projektledare ansvarar du för hela projektet. Du ansvarar för att produktionen och det ekonomiska går ihop (tidsplaner, ÄTA-hantering, byggmöten, hinder, ekonomisk plan osv) samt för att teknikerna kommer i tid och gör det som förväntas. Du ansvarar även för informationsflödet både till kund, tekniker och säljare.

B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten. Erfarenhet inom säkerhetsbranschen är ett krav, kunskaper om brandlarm och dess regler är meriterande, men inte ett krav.

Vem är du?
Detta är en perfekt roll för dig som bemöter kunder professionellt och tar ett ansvar för projektet i sin helhet. För att lyckas i rollen tror vi att du är noggrann och strukturerad samt öppen för nya arbetsuppgifter som kan dyka upp i projektet. Du är en engagerad relationsbyggare och förstår vikten av goda relationer med kunder och projektmedlemmar. Att ha en positiv grundsyn och vara nyfiken i din roll ser vi som viktiga tillgångar.
Välkommen med din ansökan snarast möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer!

Sök idag, då vi gör urval och intervjuer löpande.

Läs gärna mer om Great Security här: www.greatsecurity.se

OM GREAT SECURITY
Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med verksamhet över hela landet med över 350 anställda och en omsättning en bit över 650 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt, dessutom hanterar vi en del kunder i de övriga nordiska länderna. Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 20-tal orter.