Hemestra i Ålem - sommarjobb 2022

ICA Nära Ålem, Ålem

OM OSS
Nu söker ICA Nära Ålem årets sommarjobbare! Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi rekryterar löpande.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Att sommarjobba i vår butik innebär att man hjälper till där det behövs. Ena dagen kan du jobba i kassan och plocka varor ute i butiken. Andra dagen kan du ta hand om postutlämning och hjälpa våra kunder. Det är det som gör det så roligt att arbeta på ICA! Du får superbra arbetslivserfarenhet och du tjänar pengar samtidigt.

DIN PROFIL
För att trivas hos oss bör du inte vara rädd för att ta egna initiativ, vara öppen för att lära dig nya arbetsuppgifter och gärna ha ett helikopterperspektiv för att se var man kan tänkas behöva hjälpa till. För att sommarjobba hos oss ska du vara över 18 år och kunna arbeta v. 25 - v. 32.

OM REKRYTERINGEN
I din ansökan kommer du att få besvara tre videofråga samt bifoga ditt cv och två st. referenser. Vi tar endast emot ansökningar via Yobber.

Vi ser fram emot din ansökan!

/Daniel Persson med personal

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid och studier)