Butiksmedarbetare Deltid ICA Trollbäcken

ICA Supermarket Trollbäcken , TYRESÖ

Är du intresserad av att bli en av oss på ICA Supermarket Trollbäcken?

Nu behöver vi komplettera vårt härliga butikslag med en ambitiös och driven kollega! Det vi söker är en person som brinner för service, har ett leende på läpparna och klarar av ett högt tempo med långa steg. Arbetsuppgifterna varier och du ska känna att du klarar av allt från arbete i kassan till varuplock. Du ska kunna samarbeta med andra människor då vi arbetar som ett team och du ska kunna kommunicera i svenskt tal och skrift utan några svårigheter.

Tjänsten kommer att tillsättas snarast enligt ök.

Meriterande egenskaper:
- Tidigare erfarenhet utav butiksarbete
- Övriga utbildningar så som ekonomi och försäljning
- B-Körkort

För att söka tjänsten måste du ha fyllt 18 år.

Ansökan består av ditt CV samt ett antal frågor från oss som du svarar på med hjälp av din webb-kamera på datorn eller din mobila enhet. Med videosvarens hjälp får du möjligheten att visa vem du är redan vid din ansökan och vi får en mer rättvis bild av dig. Och inte minst så får du som söker chansen att vara mer än ett CV.

Har du frågor kring tjänsten kan du kontakta oss via informationen till höger.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta kort vem du är och vad du arbetar med i dagsläget