Cafébiträde mestadels natt

Café Tintin, Göteborg

Vi är något av ett mellanting mellan ett café och en restaurang. Vi serverar mycket varm mat som till stor del är hemlagad och har också en ordentlig kaffemeny och hembakade kakor. Vi serverar detta dygnet runt, årets alla dagar.

För de som arbetar hos oss innebär det att man får lära sig väldigt många olika saker då alla lärs upp i samtliga delar av driften och man måste i stunder skifta station eller avbryta sysslor för att vara där man behövs mest. Samarbetsförmåga är därför en viktig egenskap för att fungera hos oss.

Arbetsuppgifterna kan också skifta något beroende på vilken tid och veckodag man arbetar och uppgifterna är överlag väldigt varierade. Anpassningsförmåga är därför också en viktig egenskap för att trivas och fungera hos oss.

Man arbetar till viss del ensam, så det är något man behöver vara hyfsat bekväm med eller tom föredra. Man arbetar naturligtvis normalt sett ensam endast under väldigt lugna timmar, men man behöver kunna hantera att det oväntat kommer större sällskap eller liknande, och då inte stressa upp sig av det utan vara nöjd med att man gör sitt bästa, och acceptera att gästen ibland får vänta.

Öppettiderna innebär också att arbetstiderna kan vara udda och det är därför nödvändigt att du som söker denna tjänst har goda kommunikationsmöjligheter, gärna körkort och tillgång till bil alternativt bor på cykelavstånd.

Eftersom det är mycket att lära sig lägger vi mycket tid och engagemang på fortlöpande utbildning för den som jobbar hos oss tillräckligt länge. Har man jobbat hos oss ett par år kan man det mesta så att säga.

De som trivs hos oss är personer som uppskattar att det alltid finns något att göra, för det har vi sett till att det alltid finns! Detta är inte ett optimalt arbete för den som föredrar mindre aktivitet.

Vi söker Dig som vill arbeta heltid eller som minst 70%, vi kan anpassa efter dina önskemål. Arbetstider kan diskuteras, men det är huvudsakligen nattpass, blandat med lite kvällspass, som vi söker för just nu.

Vi erbjuder mycket lärdomar, härlig sammanhållning och bra ersättning. Vi söker en arbetsam person med god fysik och energi.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
4
5
Vad tror/tycker du är roligast/bäst med att arbeta på ett café där alla även blir upplärda i att laga varm mat? Vad tror/tycker du kommer att vara mest tråkigt/jobbigt?