Spontanansökan

ICA Supermarket Lejonet, Åmål

OM OSS
Vi på ICA Supermarket Lejonet I Åmål ligger alltid steget före, därför kan du skicka in en spontanansökan för framtida tjänster hos oss. Vi är den matglada butiken med både delikatess - och fiskavdelning. Gillar du mat, kundservice och bra tempo kommer du trivas hos oss!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Ditt arbete kan komma att bestå av kassaarbete, varuplock i butiken, förbutik, postutlämning och lagerplock. Vi är ett starkt team som hjälps åt där det behövs.

Ditt schema kommer vara förlagt under dag, kväll – och helg och arbetstiderna kan variera mellan kl. 06:00-22:30.

DIN PROFIL
För att trivas hos oss bör du vara en serviceinriktad person som inte räds för att ta egna initiativ, försäljningsorienterad och ansvarstagande. Självklart ska du tycka att det är roligt att jobba tillsammans med kollegor men också kunna arbeta ensam. Har du tidigare arbetat i butik, med postutlämning eller i en förbutik är det mycket meriterande. För att arbeta hos oss ska du vara 18 år.

OM REKRYTERINGEN
I din ansökan kommer du att få besvara ett par videofrågor med hjälp av din dator eller mobil, bifoga ditt cv samt svara på ett par ja/nej-frågor.


Vi ser fram emot din ansökan!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid och studier)