Förstelärare i NO med undervisning i matematik

British Schools AB, Eskilstuna

Som medarbetare på British Junior får du möjlighet att vara en del av ett starkt värderingsstyrt team som arbetar mot högt ställda mål. Du är en viktig medspelare i ett lagarbete där vi alltid strävar efter att förbättra oss och utveckla vår verksamhet. Du agerar som en kulturbärare och en god representant för våra värderingar och är alltid ett gott föredöme för våra elever.

Vi söker nu en förstelärare i NO som även ska undervisa i matematik. I rollen som förstelärare kommer du att vara ledande i utvecklingen av ämnet NO. Försteläraren i NO kommer att undervisa våra elever i årskurs 7-9 och mentorskap i dessa årskurser ingår i tjänsten. Genom ditt engagemang, tydliga ledaregenskaper och goda kunskaper inom ämnet skapar du en kreativ och motiverande miljö där eleverna utvecklas på bästa sätt. Som förstelärare har du även ett skolövergripande utvecklingsuppdrag där inriktning och mål sätts och följs upp tillsammans med skolans ledning.

Kvalifikationer
För att bli aktuell för uppdraget som förstelärare på British Junior behöver du vara legitimerad lärare i NO. Det krävs också att du genom dokumentation kan redovisa minst fyra års väl vitsordat arbete med undervisning inom ramen för en eller flera anställningar inom skolväsendet.
För att trivas i rollen och uppnå goda resultat tror vi att du är en kreativ och utvecklingsinriktad person. Du har lätt för att tänka nytt och ta till dig elevers olika sätt att lära. Du är strukturerad i ditt arbete och bra på att organisera. Du är lyhörd och empatisk och lägger stor vikt vid kommunikation, både gällande elever och kollegor. Vi tror också att du är bra på att skapa engagemang och delaktighet samt är en person som ser möjligheter framför hinder.

Välkommen till British Junior!