Medarbetare till ICA Toppen

ICA Kvantum Toppen, Höllviken

OM OSS
Vi på ICA Toppen söker fler kollegor till vår fina butik. Anställning kan ske omgående så vänta inte med att skicka in din ansökan.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Ditt arbete kan komma att bestå av kassaarbete, varuplock i butiken, förbutik, postutlämning och lagerplock. Vi är ett starkt team som hjälps åt där det behövs.

Ditt schema kommer vara förlagt under dag, kväll – och helg och arbetstiderna kan variera mellan kl. 06:00-20:30.

DIN PROFIL
För att trivas hos oss bör du vara en serviceinriktad person som inte räds för att ta egna initiativ, försäljningsorienterad och ansvarstagande. Självklart ska du tycka att det är roligt att jobba tillsammans med kollegor men också kunna arbeta ensam.

OM REKRYTERINGEN
I din ansökan kommer du att få besvara ett par videofråga samt bifoga ditt cv. Här har du en chans att vara mer än att tråkigt cv i högen. Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi rekryterar löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid och studier)