Kök, deli & bistro

ICA Nära Älvsjö, Älvsjö

Vi söker dig som har ett stort intresse för att arbeta med service och mat!
Sveriges största ICA Nära växer så det knakar och vi behöver stärka upp ytterligare till hösten i både varm- och kallkök samt i delikatessen och bistron. Detta är en kombinerad tjänst som varierar beroende på dag och behov.
Urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.
___________________________________________________________________________
Om tjänsten:
Arbetet är vanligtvis förlagt både dagtid, kvällar och helger. För att vara aktuell för tjänsten ska du vara över 18 år, ha arbetat inom butik, kök, restaurang eller deli tidigare. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Erfarenhet av kassaarbete är meriterande för tjänsten, men inget krav.
___________________________________________________________________________
Vi söker dig som:
är kundorienterad och trivs i den dagliga kontakten med människor. Du bör även vara stresstålig och trivas med att ha en fartfylld och händelserik arbetsdag. Eftersom arbetsuppgifterna är varierande är det viktigt att du är prestigelös och har förmågan att arbeta och verka i team.
Du bör ha arbetar minst ett år inom butik, kök, restaurang eller deli tidigare.
___________________________________________________________________________
Om oss:
Vår affärsidé är att genom kvalitativ service erbjuda ett komplett och inspirerande sortiment till ett trovärdigt pris för kunden att göra sina varje-dags-inköp.
Vår vision är att bli en av Sveriges ledande upplevelsebutiker där människan, färskvaror, inspiration och måltidslösningar står i fokus.

Vi på ICA Älvsjö har en hög ambitionsnivå och satsar stort på färskvaror och färdiga måltidslösningar. Vår ambition är att verka som en upplevelsebutik där vi erbjuder våra kunder någonting utöver den vanliga shoppingupplevelsen. Vårt sortiment balanseras mellan vardagens storsäljare och unika delikatesser från de exklusiva leverantörerna. Vi är alltid lyhörda för våra kunders önskemål och funderingar, och den personliga kontakten mellan oss och våra kunder skapar en hemlik atmosfär. 2020 blev vi utnämna till Sveriges största ICA Nära och vi har även vunnit pris för bästa försäljningsutveckling år 2014 och 2015 samt pris för högsta kundnöjdhet 2015. Vi strävar hela tiden efter att fortsätta utvecklas och vill göra det tillsammans med dig.

Vill du veta mer om oss? Följ oss på våra sociala medier: @icanaraalvsjo

Så, vill du bli en del av vårt vinnande team? Sök redan idag!

Med vänlig hälsning,
Christer och Martina Dahl med personal