Färskvaruansvarig

ICA Nära Älvsjö, Älvsjö

Som färskvaruansvarig hos ICA Älvsjö är du ytterst ansvarig för att säkerställa driften inom avdelningarna; kött, chark, ost och vego. I rollen för packade färskvaror ingår det att leda och utveckla avdelningen såväl strategiskt som operativt. Du ansvarar för avdelningens budgetuppföljning, planering av säljplatser, kampanjer samt kontakten med leverantörer. Här driver du arbetet på ett kostnadseffektivt sätt med målet att öka försäljning och lönsamhet. En viktig del i rollen är att arbeta med rätt varor på rätt plats samt att skapa en välkomnande och inspirerande miljö för våra kunder. På så sätt bidrar du till att butiken fortsatt ligger i framkant. Till din hjälp har du duktiga medarbetare som du coachar och utvecklar.

Vi söker dig som har erfarenhet av att beställa, plocka och leda en eller flera avdelningar inom detaljbranschen. Du är en noggrann och driftig person med förmåga att skapa och genomföra aktiviteter som ger en effektiv butiksdrift. Du motiveras av att driva försäljning, god lönsamhet och skapa måltidsinspirerande lösningar. Du drivs av att hålla butiken fräsch med välfyllda säljplatser, säljtryck i hyllan och en tydlig kommunikation. Du är lyhörd för kundernas behov och trivs med att vara synlig och aktiv bland såväl medarbetare som kunder för att skapa en trivsam atmosfär. Här trivs du som är intresserad av detta sortiment och som har ett sinne för både måltidslösningar och kvalitet. Våra kunder har ofta djupare frågor kring detta sortiment därför söker vi dig som gillar kundservice.

Det är mycket meriterande om du har arbetat som säljledare tidigare, med fördel på ICA-Butik och därmed är insatt i ICAs interna system så som AOB, Store Office & Min Butik, men det är inget krav.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och förmågor samt att du har dokumenterad erfarenhet av arbete i ledande befattning.

Då urval sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Anställningen inleds med en provanställning på 6 månader.
Tillträde omgående eller efter överenskommelse.
Tjänsten är på heltid och med lön enligt avtal.

Välkommen med din ansökan,
Christer och Martina Dahl

Om oss:
Vi på ICA Älvsjö vill verka som en upplevelsebutik där vi erbjuder våra kunder någonting utöver den vanliga shoppingupplevelsen. Idag erbjuder vi våra kunder ett brett sortiment av egenproducerad mat, både att köpa med sig hem eller att äta i vår mysiga bistro. Vi vill vara ett självklart förstahandsval för våra kunder i närområdet och är därför alltid lyhörda för våra kunders önskemål och funderingar. Den personliga kontakten mellan oss och våra kunder skapar en hemlik atmosfär och lokal samlingsplats. 2020 blev slog vi försäljningsrekord och blev utnämnda till Sveriges största ICA Nära-butik. Vi har tidigare även vunnit pris för bästa försäljningsutveckling år 2014 och 2015 inom Nära-profilen. 2015 vann vi dessutom utmärkelsen ”Kundkompassen” vilken innebär bästa kundnöjdhet inom Nära-profilen. Vi strävar hela tiden efter att utvecklas och siktar nu på nya mål! Bli en del av vårt vinnande team och sök redan idag!