Försäljningschef Frukt & Grönt

ICA Supermarket Trollbäcken , TYRESÖ

Om tjänsten:

Som försäljningschef för frukt & grönt har du totalt ansvar för allt som gäller frukt & grönt. Du ska i din roll ansvara för att alltid utveckla avdelningen mot en ny högre nivå, där du operativt och strategiskt skapar förutsättningar för en säljande och lönsam avdelning. Du ansvarar för att sortimentet följer årstider, säsonger och dessutom är säljande och intressant för kunderna. Ekonomiskt ansvar du över att svinn, marginal och försäljningsmål efterlevs och uppnås.

Som försäljningschef är du också delaktig i butikens driftgrupp. Detta innebär att du får vara delaktig i utvecklingen av butiken såväl operativt som strategiskt på kort och lång sikt.

Kvalifikationer:
- Mångårig erfarenhet av liknande tjänst inom dagligvaruhandeln
- Vana att leda och utveckla andra
- God erfarenhet av arbete med StoreOffice, MinButik, AOB, IDE och office-paketet samt easy display.
- BLU-utbildning genom ICA-Skolan eller motsvarande ledarskapsutbildning
- God förståelse av nyckeltal så som marginal, svinn, försäljning samt FPAT

Personliga egenskaper:
Du är en person med kvicka steg i en konstant utvecklande butik. Du är glad, driftig och kreativ med ett coachande förhållningssätt i ditt ledarskap där du har lätt för att arbeta i team och bidra till ett bra arbetsklimat. Du ser ditt jobb som mycket givande och med effektivitet och lönsamhet i bakhuvudet utvecklar du dig själv och butiken mot dom gemensamma målen. Du är lösningsorienterad lagspelare som ställer upp för dina kollegor och med god social kompetens gör det trivsamt för både kunder och kollegor.

Om butiken:
ICA Supermarket Trollbäcken har precis byggt om hela butiken under våren 2021. Vi har bytt samtliga kylar/frysar samt kolonialinredning. Vi har byggt om kassalinjen och börjat med självutcheckning och självscanning. Vi är en premiumbutik med ett genomgående tema och röd tråd i allt vi gör, i fortsättningen kommer vi att driva butiken mot nya nivåer och skapa en ännu mer säljande och rofylld butik för våra kunder.

Du kommer att få arbeta med ett härligt gäng med god gemenskap, med våra långa kliv och effektivt tänkande kommer du alltid vara sysselsatt i ett butik där vi konstant vill utvecklas till det bättre. Alla idéer är välkomna för att forma butiken vidare och tillsammans ska vi skapa en god upplevelse för våra kunder.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta lite kort om dig själv och vad du jobbar med i dagsläget.