Lagermedarbetare

GardenStore Nordic AB, Eskilstuna

OM OSS
GardenStore är en svensk trädgårdsbutik online som säljer allt du behöver för din trädgård eller uteplats! Vi har mycket god kunskap och erfarenhet om utomhusprodukter och vi står alltid redo att hjälpa våra kunder både i vår e-handel och i vår fysiska butik. Med ledord som hög servicefokus, prisvärdhet och kvalitet strävar GardenStore mot att bli det självklara valet vid inköp av produkter för trädgård och uteplats.

VISION
Vi är ett svenskt företag med målet att bli den bästa och mest heltäckande trädgårdsbutiken online i Europa. Vi vill bli bäst genom att erbjuda ett stort sortiment med välkända varumärken, förmånliga priser, flexibel logistik och branschens bästa kundservice.

LAGERMEDARBETARE
Vi söker lagermedarbetare till Gardenstores lager. Du bör vara driftig, serviceinriktad och arbetat ställer krav på god fysisk då det kan ingå en del tunga lyft. Du ska kunna tala och skriva svenska flytande. För att arbeta hos oss ska du ha fyllt 18 år.

Meriterande om du har b-körkort och truckkort samt tidigare erfarenhet av lagerarbete.

REKRYTERINGEN
Du kommer få skicka in ditt CV, 1-2 st. referenser samt svara på 2 videofrågor. Alla ansökningar skickas in via Yobber och vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Lycka till!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vem är du och vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid och studier)