Färskvaruansvarig

Hemköp Stockholm Sjövikshallen, Stockholm

Vi på Hemköp Sjövikshallen letar efter en ny kollega till vårt härliga team. Du kommer att arbeta som Färskvaruansvarig och ansvara för samtliga färskvaruavdelningar.

Öppettiderna i butiken är mån-fre kl. 07:00-22:00 och lör-sön kl. 08:00-22:00. Arbetstiderna varierar mellan kl. 06:00-22:30 under vardagar och helger.

DIN PROFIL

Som person bör du vara initiativtagande, ansvarsfull samt gilla mat och hälsa. Att jobba på Hemköp är roligt och fartfyllt och man utvecklas varje dag i sin roll.

Du bör också vara/ha:
- Prata och skriva svenska flytande
- Matintresserad
- Lösningsorienterad
- Haft en liknande tjänst med 2-3 års erfarenhet
- Erfarenhet av livsmedelshantering
- Erfarenhet av försäljningsansvar
- Paketering av färskvaror
- Kunskap i Autoorder

DINA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer ha ansvar för arbetsledning, beställningar, svinnuppföljning och att den dagliga driften rullar på så smidigt som möjligt. Du bör gilla högt tempo då vi aldrig står utan arbetsuppgifter.

Tjänsten inleds med 6 månaders provanställning som övergår till en tillsvidareanställning med 40 timmar/vecka.

OM HEMKÖP

Hemköp är en framgångsrik dagligvarukedja på framväxt. Idag finns ca 200 Hemköp-butiker i över hela landet. Hemköp är en del av Axfood AB och vårt mål är att skapa grunden för hållbar matglädje varje dag för våra kunder.

OM REKRYTERINGEN
Vi tar endast emot ansökningar via Yobber och i ansökan kommer du få bifoga ditt CV, personliga brev, 1-2 st. referenser och svara på 10 st. ja/nej-frågor.


Vi ser fram emot din ansökan!