Försäljningschef Frukt & Grönt

ICA Supermarket Hägerstensåsen, Hägersten

Om tjänsten:
Som försäljningschef för frukt & grönt ansvarar du för att säkerställa driften inom avdelningarna frukt & grönt och blommor. Ditt ansvar är att utveckla dessa avdelningar operativt och strategiskt och att skapa förutsättningar för att dessa avdelningar håller en hög nivå under butikens öppettider. Du ansvarar för att avdelningarna har ett relevant och spännande sortiment och att säljytor och gavlar är säljande och attraktiva. Ekonomiskt ansvar du över att svinn, marginal och försäljningsmål efterlevs och uppnås.

Som försäljningschef är du också delaktig i butikens ledningsgrupp. Detta innebär att du får vara delaktig i utvecklingen av butiken såväl operativt som strategiskt på kort och lång sikt.

Kvalifikationer:
- Mångårig erfarenhet av liknande tjänst inom dagligvaruhandeln
- Vana att leda andra
- Gedigen erfarenhet av arbete med StoreOffice, MinButik, AOB, IDE och office-paketet.
- BLU-utbildning genom ICA-Skolan eller motsvarande ledarskapsutbildning
- God förståelse av nyckeltal så som marginal, svinn, försäljning, FPAT och hur dessa påverkas

Personliga egenskaper:
Du är en glad, kreativ och driftig person som gillar att utveckla butiken, dig själv och andra. Du har ett coachande förhållningssätt när det kommer till ledarskap och du förstår vikten av att jobba i ett sammansvetsat team och ett schysst arbetsklimat. Du drivs av försäljning, god lönsamhet och hög effektivitet. Med din närvaro på "golvet" motiverar du dina medarbetare till att sträva mot butikens mål och du strävar efter att alltid leverera högt säljtryck, välfyllda gavlar och korrekt priskommunikation. Du är lösningsorienterad lagspelare som ställer upp för dina kollegor och som med en god social kompetens bidrar till en härlig miljö för såväl kunder som medarbetare.

Om butiken:
ICA Supermarket Hägerstensåsen ligger benäget i hjärtat av Hägerstensåsen. Butiken är ca 600 kvm stor och vi omsätter i dagsläget ca 107mkr netto. Vi är en modern butik med butiksunikt utseende och har en tydlig färskvaruprofil med härliga premiumvaror för helgen och ett schysst sortiment till vardagen! I dagsläget är vi 35 medarbetare som jobbar här och personalstyrkan har växt stadigt med åren. Butiken är i ständig utveckling och förnyelser och förbättringar är något vi jobbar med frekvent.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta lite kort om dig själv och vad du jobbar med i dagsläget.