Frysansvarig, vikariat

ICA Supermarket Tibro , Tibro

Som frysansvarig kommer du att ansvara för vårt frysta sortiment, kampanjer, logistik, beställningar etc. Kategorin frys ingår i avdelningen kolonial. Du kommer att arbeta mycket ute i butiken med exempelvis varupåfyllnad och kundbemötande men även med beställningar etc. Förutom att du ansvarar för frysen förväntas du samarbeta med andra avdelningar och ta ett helhetsansvar. Du kommer att jobba i nära samarbete med försäljningschef kolonial för att uppnå avdelningens budget och mål.

Rollen som frysansvarig är en spännande utmaning för dig som jobbat några år i branschen och nu är beredd att ta mer ansvar!
Detta är ett vikariat för en föräldraledighet med start så fort som möjligt fram till 31/5-22.

Vi söker dig som troligtvis...
har ca 2års erfarenhet från dagligvaruhandeln eller motsvarande.
har god datavana.
läser och talar svenska.

Som person tror vi att du...
är driven och gillar utmaningar
är kundorienterad
gillar att arbeta i högt tempo och ta eget ansvar

Låter det intressant? Skicka in din ansökan direkt! Rekryteringsprocessen sker löpande och kan komma att avslutas innan sista ansökningsdagen.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
Berätta kort om dig själv, vad gör du idag? (fritid, jobb, familj)