Låsprojektör

Great Security - NORD, Kista

Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med nästan 400 anställda och en omsättning på över 650 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt samt internationellt. Vi finns etablerade med 24 kontor och butiker på ett 20-tal orter.

Vår verksamhet i Stockholm expanderar och vi söker nu en låsprojektör till vår etablering i Kista.

Rollen som projektör hos oss innebär att du kommer att arbeta med projekteringsuppdrag både internt och externt, även arbete på fältet kan komma att bli aktuellt då vi också gör entreprenader/arbeten i ROT-projekt.

Vi förväntar oss att du har erfarenhet av lås, låssystem, utrymning, tillgänglighet och de funktioner som kravställs i en dörrmiljö. Vi projekterar i huvudsak i Bluebeam och ASM varför kunskaper/erfarenhet i dessa system värdesätts.
Behärskar du dessutom grundläggande kunskaper om passagesystem är det meriterande.

B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet. Våra värdeord Smart, Engagerad och Kundorienterad vill vi såklart att du känner dig bekväm med.

I gengäld får du arbeta med roliga projekt och lösningar i ett av Sveriges mest snabbväxande säkerhetsföretag där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter. När du blivit varm i kläderna är vår strävan att du ska känna dig framgångsrik och stolt över att arbeta hos oss.

Tjänsten tillsätts löpande så ansök direkt!

Välkommen med din ansökan!