Låstekniker - Stockholm

Great Security - NORD, Stockholm City eller Kista

Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med nästan 400 anställda och en omsättning på över 650 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt samt internationellt. Vi finns etablerade med 24 kontor och butiker på ett 20-tal orter.


Vår verksamhet i Stockholm expanderar och vi söker nu 2-3 låstekniker till våra etableringar i Stockholm City och Kista.

Rollen som låstekniker hos oss innebär att du kommer att arbeta med serviceuppdrag inom installation utav lås och låssystem. En arbetsdag är mycket varierande där du individuellt eller i team jobbar ute hos våra kunder.

Vi förväntar oss att du har erfarenhet av låsmontering och låsinstallationer. Behärskar du dessutom dörrautomatiker eller passagesystem är det meriterande.

B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet. Våra värdeord Smart, Engagerad och Kundorienterad vill vi såklart att du känner dig bekväm med.

I gengäld får du arbeta med roliga projekt och lösningar i ett av Sveriges mest snabbväxande säkerhetsföretag där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter. När du blivit varm i kläderna är vår strävan att du ska känna dig framgångsrik och stolt över att arbeta hos oss.

För oss är vår värdegrund viktig; att arbeta smart, engagerat och kundorienterad är att vara Great.

Sök idag, då vi gör urval och intervjuer löpande!