Servicetekniker brand och säkerhet

Great Security - SOLUTION, Skarpnäck

Great Security:s verksamhet i Stockholm med omnejd expanderar och vi söker flera flexibla, sociala och ansvarsfulla Servicetekniker till vårt drivna och engagerade team i Skarpnäck.

Rollen som servicetekniker hos oss innebär att du kommer att jobba med service, årskontroller och utökningar av säkerhetsanläggningar. Arbetsdagen är mycket varierande där du ofta individuellt men ibland i team jobbar ute hos kund. Som person ser vi att du är drivande i att bygga upp långsiktiga relationer med både medarbetare, kunder och samarbetspartners. Vi är ett kundcentrerat företag, att få våra kunder att lyckas är vårat mål.

Du har troligtvis en el- eller teleteknisk utbildning och/eller flerårig erfarenhet av säkerhetsinstallation och service med inriktning mot inbrottslarm, passersystem, CCTV och brandlarm. Vi ser gärna att du har grundkunskaper gällande teleteknisk dokumentation. Behärskar du dessutom lås är det meriterande.

Noggrannhet är en självklarhet för dig. Likaså att agera som en genuin lagspelare i teamet samt ha förmågan att förvandla eventuella problem till en utmaning. Att ha en positiv grundsyn och vara nyfiken i sin roll ser vi som viktiga tillgångar.

B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet. I gengäld erbjuder vi dig ett självständigt arbete i ett roligt och kreativt team inom ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag. Du får möjlighet att utvecklas i ett företag med fortsatta expansionsplaner. Du ges chansen att växa inom organisationen, vara med och skapa företagets framtid och att påverka. Tjänstebil ingår i tjänsten.

För oss är vår värdegrund viktig; att arbeta smart, engagerat och kundorienterad är att vara Great.

Placeringsort är Skarpnäck men hela Storstockholm är arbetsområdet. Great Security har även kontor på flera ställen i Stockholm där det går att hämta material och äta lunch.

Sök idag, då vi gör urval och intervjuer löpande.

Läs gärna mer om Great Security här: www.greatsecurity.se

OM GREAT SECURITY
Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med verksamhet över hela landet med över 350 anställda och en omsättning en bit över 650 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt, dessutom hanterar vi en del kunder i de övriga nordiska länderna. Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 20-tal orter.