Spontanansökan butiksmedarbetare

Hemköp Stockholm Sjövikshallen, Stockholm

Vi på Hemköp Sjövikshallen i Stockholm är alltid på jakt efter fantastiska medarbetare som vill vara med och bidra med fantastisk service och gott bemötande mot våra kunder.

SPONTANANSÖKAN
Om vi inte har en ledig tjänst ute är du mer än välkommen att skicka in en spontanansökan för framtida möjligheter. Dina arbetsuppgifter kan komma att bestå av kassaarbete, plocka varor och hjälpa våra kunder i butiken.

Öppettiderna i butiken är mån-fre kl. 07:00-22:00 och lör-sön kl. 08:00-22:00. Arbetstiderna varierar mellan kl. 06:00-22:30 under vardagar och helger.

VEM SÖKER VI
Du ska vara positiv, glad och tycka om att prata med kunder. Du gillar också att arbeta med försäljning och självklart är du matintresserad. Tillsammans med dina kollegor sköter ni den dagliga driften av butiken och då är det en stor fördel om du har ett helikopterperspektiv för att se vad som behöver göras. För att kunna ansöka behöver du vara minst 20 år.

OM HEMKÖP
Hemköp är en framgångsrik dagligvarukedja på framväxt. Idag finns ca 200 Hemköp-butiker i över hela landet. Hemköp är en del av Axfood AB och vårt mål är att skapa grunden för hållbar matglädje varje dag för våra kunder.

OM REKRYTERINGEN
Vi tar endast emot ansökningar via Yobber och i ansökan kommer du få bifoga ditt CV och 1-2 st. referenser, svara på tre st. videofrågor samt ett 10 st. ja/nej-frågor. En referens kan t.ex. vara din lärare, mentor, kollega eller arbetsgivare.


Vi ser fram emot din ansökan!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid och studier)