Sommarjobb 2021

ICA Nära Södermalm, LYCKSELE

Nu söker vi nya medarbetare till sommaren som vill jobba i vårt glada gäng. Vi söker dig som gillar att ta hand om våra kunder och samtidigt förstår vikten av att fylla på varor i våra hyllor.

Vi söker dig som fyllt 18 år och gillar att jobba i lag men även kan ta eget ansvar. Vi lär dig gärna serviceyrket om du är ny i utbyte mot att du är engagerad och motiverad. Vi söker dig som aktivt vill utvecklas i vår bransch.

Erfarenhet från servicebranschen är ett plus och det är positivt om du är matintresserad. De flesta tjänsterna handlar om varupåfyllnad, kundvård och/eller kassaarbete. Sommarjobb erbjuds under perioden v.25-35 med varierande arbetstider. Upplärning kommer ske löpande innan sommaren.

Låter det som något för dig? Ansök idag!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid, studier)