Spontanansökan

ICA Kvantum Signalen, LINKÖPING

Är det Dig vi söker?
Vi är en stor arbetsgivare som ständigt är på jakt efter nya, hungriga medarbetare som vill utveckla butiken tillsammans med övriga medarbetare.

Vi ser dig som är en lagspelare och som är driven, arbetsvillig och som älskar att ge service som en medarbetare i vårt gäng.
Du måste trivas att arbeta i ett högt tempo och alltid kunna ge service med ett leende på läpparna.
För oss är det väldigt viktigt att du är en engagerad person som älskar att göra saker och ting ännu bättre.

Vi tror även att du som person känner stolthet över ditt arbete och alltid gör ditt bästa för att överträffa kundernas högt ställda förväntningar.
För att göra detta ser vi gärna att du är kommunikativ, ansvarsfull och villig att lära dg. Vi tror att du är flexibel med arbetstider och är en person som ställer upp när det behövs. Vi har arbetsschema mellan 05.00-23.15 vardagar och 6.00-23,15 på helger.

Hos oss är alla medarbetare lika viktiga-ingen kedja är starkare än dess svagaste länk.
Vi arbetar tillsamman för att nå uppställda mål. När vi frågar våra befintliga medarbetare om vilka som är de främsta skälen till att de trivs hos oss svarar de flesta att det beror på alla trevliga kunder och kollegor.
Hos oss får du vänner, både på och utanför jobbet.

Vi kollar på personen bakom det traditionella personliga brevet vilket gör att vi använder oss av videoansökan som du enkelt kan göra i din mobil/dator/surfplatta. Den tar endast några minuter.
Vi ser fram emot din ansökan och hoppas du vill bli en del av vårt härliga gäng på Ica Kvantum Signalen.

Butikserfarenhet är meriterande.

Tveka inte att skicka in din ansökan till oss.
Stort lycka till.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om dig själv, vad gör du idag?(t.ex jobb,fritid och studier)