Spontanansökan ledaregenskaper

ICA Maxi Kristinehamn, Kristinehamn

Vill du bli vår nya kollega?
Din viktigaste roll blir att erbjuda kunderna bästa tänkbara service. Med ett högt tempo, personligt ansvar och engagemang kommer du tillsammans med dina kollegor lyfta kundbemötandet till högsta möjligaste nivå. Du ska självklart gilla service, kundkontakt och ha en bra arbetsmoral. Du är vårt ansikte utåt. Med hjälp av din positiva inställning bidrar du till teamets laganda och en trivsam arbetsmiljö.

Det dagliga arbetet i butiken skiftar mellan att möta kunder, arbeta i kassan och plocka upp varor på våra olika avdelningar. Vi ser gärna att du har fyllt 18 år och att du har god fysik eftersom det förekommer tunga lyft. Du får en härlig arbetsplats med högt tempo, ett bra team med goda utvecklingsmöjligheter.

Ansökan består av ditt CV, frågor från oss och en kort videointervju med ett antal frågor som du spelar in med hjälp av en smartphone, surfplatta eller dator med webbkamera. Med denna video får du möjligheten att visa vem du är redan vid din ansökan och vi får en mer rättvis bild av dig. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord ett papper.

Känner du att detta passar dig? Välkommen att registrera in din ansökan här nedan. Stort lycka till!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
4
Beskriv dig själv vem du är och vad du hittills har gjort när det gäller arbetslivserfarenheter, intressen och studier.