Avdelningsansvarig Etnisk Kolonial

Matvärlden Veddesta, Järfälla

Matvärlden säljer mat från hela jordklotet. Genom att samla all världens kök, inklusive det svenska, under ett tak hoppas vi kunna inspirera och skapa mervärde för våra kunder genom att vägleda dem längs den underbara resan som bara mat kan erbjuda. Matvärlden strävar efter att erbjuda matvaror med kvalitet till bra pris, vilket bl.a. görs genom att ibland köpa direkt från leverantörer och genom att ha våra egna butiker.

Vi söker nu en Avdelningsansvarig för Etnisk Kolonial. Tjänsten är en heltidsanställning. Tillträde augusti/september enl. överenskommelse

Om tjänsten:
Som avdelningsansvarig har du ansvaret för försäljning, drift, personal och resultat på avdelningen Etnisk kolonial. Du rapporterar till Kategoriansvarig Etnisk Kolonial.

Med ditt engagemang och din närvaro säkerställer du att avdelningarna och butiken fortsätter att utvecklas i enlighet med Matvärldens koncept. Vi söker dig som älskar försäljning och mat!

Utöver det har du:
• Djup sortimentskunskap inom området Etnisk Kolonial
* Erfarenhet av att driva försäljning och sortimentsutveckling i en livsmedelsbutik.
• Tidigare ansvarsroll med medarbetaransvar
• Analytisk förmåga och god ekonomisk förståelse

För att lyckas i rollen tror vi att du är ansvarstagande, handlingskraftig och har en positiv inställning. Det innebär bland annat att du löser problem när de uppstår, men även att du har förmågan att fånga upp och förverkliga förbättringsförslag. Att du har ett affärsdriv och är kommunikativ och tydlig är grundläggande i rollen samtidigt som du behöver vara en ödmjuk lagspelare utan prestige. Du har lätt för att växla mellan helhetsperspektiv och detaljer och du brinner för att genom dina medarbetare driva utvecklingsarbete med kundernas behov i fokus.

Helg- och kvällsarbete ingår i tjänsten.


Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (jobb, fritid mm)