Spontanansökan extra

ICA Maxi Kristinehamn, Kristinehamn

Vill du bli vår nya kollega?
Din viktigaste roll blir att erbjuda kunderna bästa tänkbara service. Med ett högt tempo, personligt ansvar och engagemang kommer du tillsammans med dina kollegor lyfta kundbemötandet till högsta möjligaste nivå. Du ska självklart gilla service, kundkontakt och ha en bra arbetsmoral. Du är vårt ansikte utåt. Med hjälp av din positiva inställning bidrar du till teamets laganda och en trivsam arbetsmiljö.

Det dagliga arbetet i butiken skiftar mellan att möta kunder, arbeta i kassan och plocka upp varor på våra olika avdelningar. Vi ser gärna att du har fyllt 18 år och att du har god fysik eftersom det förekommer tunga lyft. Du får en härlig arbetsplats med högt tempo, ett bra team med goda utvecklingsmöjligheter.

Ansökan består av ditt CV, personligt brev och några frågor från oss som vi vill att du beskriver i ditt personliga brev. Dessa frågor är:
1. Beskriv dig själv vem du är och vad du hittills har gjort när det gäller intressen, studier och arbetslivserfarenheter.
2. Varför vill du jobba hos oss och varför ska vi anställa dig av alla som söker jobb hos oss-vad kan du bidra för egenskaper?
3. Vilken avdelning är intresserad av att jobba på och känner du någon som jobbar/har jobbat hos oss? Och vem är det?

Känner du att detta passar dig? Välkommen att registrera in din ansökan här nedan. Stort lycka till!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Beskriv dig själv vem du är och vad du hittills har gjort när det gäller intressen, studier och arbetslivserfarenheter.