Jouransvarig (Kväll) ICA SM Hägerstensåsen

ICA Supermarket Hägerstensåsen, Hägersten

Just nu söker vi dig som har tidigare erfarenhet av arbete i livsmedelsbutik och som nu vill utvecklas. Tjänsten innefattar plock av alla typer utav varor i butiken och ansvar över butikens drift under kvällar. Du ska ha kundfokus, vara serviceinriktad och kunna ta kommandot vid problematiska situationer. Givetvis jobbar du inte inte bara kväll men du ska kunna göra det för att vara kvalificerad för denna tjänst.

Krav:
- Kunna jobba dag/kväll
- Tidigare erfarenhet av livsmedelsbutik
- God ledarskapsförmåga


För att söka tjänsten måste du ha fyllt 18 år.

Ansökan består av ditt CV samt ett antal frågor från oss som du svarar på med hjälp av din webb-kamera på datorn eller din mobila enhet. Med videosvarens hjälp får du möjligheten att visa vem du är redan vid din ansökan och vi får en mer rättvis bild av dig. Och inte minst så får du som söker chansen att vara mer än ett CV.


Har du frågor kring tjänsten kan du kontakta oss via informationen till höger.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta kort om vem du är och vad du arbetar med i dagsläget