Spontanansökan

ICA Supermarket Torsås , Torsås

OM OSS
Vi på ICA Supermarket Torsås ligger alltid steget före. Därför kan du alltid lämna in en spontanansökan om vi inte har några lediga tjänster ute. Hos oss får du ett härligt jobb med trevliga kollegor!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta i vår butik innebär att man hjälper till där det behövs. Vanliga arbetsuppgifter är att du arbetar i kassan, plockar varor ute i butiken eller hjälper våra kunder att hitta det de letar efter. Dagarna kan varierar väldigt mycket och det är de som gör det så roligt att arbeta på ICA!

Öppettiderna i butiken är mån-sön 08:00-21:00. Arbetat kan infalla under vardagar och helger samt innefattar dag- och kvällsarbete.

DIN PROFIL
För att trivas hos oss bör du inte vara rädd för att ta egna initiativ, vara öppen för att lära dig nya arbetsuppgifter och gärna ha ett helikopterperspektiv för att se var man kan tänkas behöva hjälpa till. För att arbeta i kassan ska du vara över 18 år.

OM REKRYTERINGEN
I din ansökan kommer du att få besvara tre videofrågor samt bifoga ditt cv och 1-2 st. referenser. Referenser kan t.ex. vara en tidigare arbetsgivare, kollega eller mentor. Vi tar endast emot ansökningar via Yobber.


Vi ser fram emot din ansökan!


/Daniel Junga med personal

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid och studier)