Medarbetare till charken

ICA Supermarket Cityhallen, Vingåker

OM OSS
Vi på ICA Supermarket Cityhallen i Vingåker letar efter en ny härlig kollega till charken. Har du ett stort intresse för mat samt och arbetat i livsmedelsbutik sedan tidigare kommer du trivas hos oss.


DINA ARBETSUPPGIFTER
Du kommer arbeta i en chark - och deliavdelning i världsklass. Vi säljer chark, ostar, fisk och kött. Du kommer arbeta under avdelningsansvarig och tillsammans arbeta för att nå vissa mål men det viktigaste av allt är att sälja fantastisk mat. Du kommer att arbeta självständigt samt i grupp med härliga kollegor. Tjänsten är på ca 60% och det kan finnas möjlighet till utökad arbetstid.


DIN PROFIL
För att trivas hos oss bör du vara en glad och serviceinriktad person som inte räds att ta egna initiativ, försäljningsorienterad och ansvarstagande. Du får gärna ha ett helikopterperspektiv för att se vad som behöver göras.

Meriterande om du har erfarenhet av:
- Stor förståelse för kundbemötande
- Arbete inom dagligvaruhandeln
- Matintresse
- Försäljning

Arbetat kan förekommer under vardagar, kvällar samt helger och arbetstiderna kan variera mellan kl. 07:00 – 22:00


OM REKRYTERINGEN
I din ansökan kommer du att få besvara 2 videofråga samt bifoga ditt cv och 2 st. referenser. Vi tar endast emot ansökningar via Yobber.


Vi ser fram emot din ansökan!

/Per Sköld med personal

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid och studier)