Brödansvarig

Hemköp Avesta Skogsbo, Avesta

BRÖDANSVARIG
Vi söker nu en brödansvarig som skall vara med och fortsätta att utveckla vår bröd/bake off avdelning. Dina arbetsuppgifter består av att baka, sköta inköp, samt planera kampanjer tillsammans med våra leverantörer.
Vi söker dig som har jobbat några år i butik, gärna med färskvaror. Har du varit avdelningsansvarig är det ett plus. Den vi söker är en social person som sprider positiv energi runt sig. Du måste älska försäljning och gilla att jobba mot uppsatta försäljningsmål. Att man är en god arbetskamrat är en självklarhet för oss.. Andra i butik förkommande sysslor förekommer . Innan anställning kommer vi att behöva se utdrag ur brottsregistret och ett utdrag från Upplysnings centralen .

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta lite om dig själv