Delikatessbiträde 15 timmar/vecka

ICA Supermarket Alvikstorg, Bromma

Vi behöver stärka upp vårt delikatessgäng med ytterligare en medarbetare! Vi söker dig som är glad och positiv och gillar mat i alla dess former.
I arbetsuppgifterna ingår bland annat att expediera kunder i delikatessdisken, baka bake-off bröd, grilla kyckling, preparera salladsbaren samt viss tillverkning av mackor och wraps m.m.
Som person behöver du vara utåtriktad och positiv och gilla att kommunicera med människor. Service ligger naturligt för dig och vi ser helst att du har erfarenhet av liknande arbete.
Tjänsten är på ca 20 timmar/vecka och arbetstiderna varierar mellan dag och kväll, vardag och helg, enligt ett fast schema. Anställningen är en visstidsanställning till och med den 31 augusti 2021 med goda möjligheter till förlängning.
Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
4
5
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid och studier)