Medarbetare till vår sushibar! (ca 25 t/v)

ICA Maxi Flygstaden, Halmstad

I slutet av maj 2021 öppnar vi upp en helt ny sushibar i butiken tillsammans med inga mindre än den lokala restaurangen Takenaka Sushi! Vill du vara med på denna häftiga och spännande resa? Passa på att sök redan idag!

Vi söker nu efter dig som vill bli en i vårt Team i just sushibaren! För att kunna erbjuda våra kunder produkter av högsta klass kommer all vår sushi tillredas direkt på plats i vår sushibar, varje dag. Som medarbetare i sushibaren kommer du därför att få arbeta med att förbereda och tillreda all vår sushi till baren. Då baren är placerad mitt i butiken - framför vår delikatess - kommer du ha mycket kundkontakt. I sushibaren kommer du bland annat skära upp färsk fisk, koka ris, skära grönsaker och såklart ladda disken full av inspirerande och härliga maki och nigirirullar. Vi kommer enbart använda oss av noggrant utvald färsk fisk av högsta kvalitet!

Du kommer ha ett nära samarbete med våra vänner på Takenaka som både kvalitetsgranskar oss och löpande ger tips, inspiration och idéer. Takenaka kommer även utbilda dig inom sushitillverkning.

Tidigare erfarenhet av exempelvis arbete med livsmedel/restaurang/kallskänk är meriterande, men det är inget krav. Vi tror däremot att du som söker tjänsten som medarbetare i vår sushibar har ett stort intresse för mat, gillar att jobba i ett högt tempo och brinner för service och kundkontakt. Vi både rekryterar och anställer löpande. Många av våra nya medarbetare till sushibaren kommer få vara med under uppstartsfasen och arbeta innan sushibaren har premiär.

Tjänsterna som "medarbetare i suishibaren" kommer ligga på ca 25 timmar/vecka.

Vi ser fram emot din ansökan!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Hej! Berätta lite om dig själv! (Vem är du? Vad gör du idag? Vad har du gjort tidigare? Varför söker du dig till oss?)