Kolonialchef

Matvärlden Vällingby, Vällingby

Motiveras du av att driva försäljning och sortimentsutveckling?
Ta chansen att följa med på vår fortsatta resa hos Matvärlden Vällingby!

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i ett expansivt företag med goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer in i en entreprenörsdriven organisation med en värderingsstyrd och mångkulturell miljö.

Till vår butik i Vällingby söker vi nu en kolonialchef. Vi söker dig som har en bred produktkunskap, drivs av försäljning och motiveras av att utveckla medarbetare och sortiment efter vårt motto: Alltid lite bättre än igår.

Om tjänsten:
Som kolonialchef har du ansvaret för försäljning, drift, personal och resultat på avdelningarna: Kolonial, Nonfood, Etnisk kolonial och Frys. Du har det övergripande ansvaret för ca 10 av butikens medarbetare. Till förfogande har du säljledare på respektive avdelning. Du ingår i butikens ledningsgrupp och rapporterar till Butikschef.

Med ditt engagemang och din närvaro säkerställer du att avdelningarna och butiken fortsätter att utvecklas i enlighet med Matvärldens koncept. Vi söker dig som älskar försäljning och mat!
Utöver det har du:
• Erfarenhet av att driva försäljning och sortimentsutveckling i en livsmedelsbutik.
• Framgångsrik erfarenhet av att coacha och arbetsleda medarbetare.
• Tidigare avdelningsansvar eller tidigare roll som Kolonialchef.
• Analytisk förmåga och god ekonomisk förståelse

För att lyckas i rollen tror vi att du är ansvarstagande, handlingskraftig och har en positiv inställning. Det innebär bland annat att du löser problem när de uppstår, men även att du har förmågan att fånga upp och förverkliga förbättringsförslag. Att du har ett affärsdriv och är kommunikativ och tydlig är grundläggande i rollen samtidigt som du behöver vara en ödmjuk lagspelare utan prestige. Du har lätt för att växla mellan helhetsperspektiv och detaljer och du brinner för att genom dina medarbetare driva utvecklingsarbete med kundernas behov i fokus.

Helg- och kvällsarbete ingår i tjänsten.


Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (jobb, fritid mm)