Jouransvarig kvällar & helger Sommarvikariat

Matvärlden Veddesta, Järfälla

Matvärlden säljer mat från hela jordklotet. Genom att samla all världens kök, inklusive det svenska, under ett tak hoppas vi kunna inspirera och skapa mervärde för våra kunder genom att vägleda dem längs den underbara resan som bara mat kan erbjuda. Matvärlden strävar efter att erbjuda matvaror med kvalitet till bra pris, vilket bl.a. görs genom att ibland köpa direkt från leverantörer och genom att ha våra egna butiker.

Inför sommaren 2021 söker Matvärlden Veddesta 2-3 personer som kan arbeta som jouransvariga under kvällar och helger.

Som jouransvarig har du ansvaret för butiken under kvällar och helger när butikschef och försäljningschefer inte är på plats. Du löser självständigt de problem som uppstår och ser till att butiken möter kundernas förväntningar under alla öppna timmar.

För att lyckas i rollen behöver du vara ansvarstagande, handlingskraftig och ha en positiv inställning. Du sätter alltid kunden i fokus och arbetar efter våra grundvärderingar ”Alltid kunden som kung” och ”Alltid lite bättre än igår”.

Vi vill att du som söker har:
• Arbetat i livsmedelsbutik i minst 2 år.
• Grundläggande kunskaper i butiksekonomi.
• Förmåga att prioritera och delegera

Tjänsten är på deltid-heltid.


Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex.jobb, fritid, studier)