Snabbväxande Yobber söker fler stjärnor

Yobber AB, Eskilstuna

Hej där!

Vi är Eskilstunas mest innovativa och spännande företag. Vi utmanar en hel bransch genom att fokusera på det viktigaste, nämligen människan. Vi vill att människan ska stå i första rummet och låta alla sina härliga kvalitéer få chansen, istället för ett dammigt personligt brev som inte har en möjlighet att ens berätta en tiondel om vem du är.

Nu söker vi dig!
Vi tror att du precis som vi, brinner för förändring. Njuter av att vara med på en resa där vi bygger framtiden tillsammans och varje enskild dag räknas. Din attityd, energi och inställning väger mycket högre för oss än dina faktiska kunskaper. Hos oss får du lära dig allt du behöver för att kunna jobba här.

Att jobba hos oss
Vi har vårt kontor i fantastiska lokaler på Smedjegatan 33 i Eskilstuna, som ett vardagsrum fast på jobbet!

Du kommer får göra allt ifrån att bearbeta nya kunder, hjälpa kandidater, boka möten och ta hand om befintliga kunder. Hos oss är tempot högt och energin ännu högre. Vi tror på balans och hälsa, och varje vecka har vi besök av vår egna PT som hjälper oss att må bra.

Du kommer att genomföra ditt jobb i vårt CRM-system Upsales samt arbeta i vårt egna rekryteringsverktyg. Vi arbetar mot uppsatta mål, både som individ och grupp men det är gruppresultatet som är det viktigaste.
Försäljning är vårt DNA och hos oss ser vi till att du får allt du behöver för att lyckas.

Vad får du?
Världens bästa arbetskamrater
Utbildning
Eskilstunas härligaste kontor
Karriärsmöjligheter när vi växer
Roliga och omväxlande tävlingar
Naturligtvis en bra lön och bra provision


OM REKRYTERINGEN
Du kommer att få besvara 1 videofråga samt bifoga ditt CV i din ansökan. Rekryteringen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan till sista ansökningsdag!

Vi ser fram emot din ansökan!

Varmt välkommen önskar alla vi på Yobber

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
Varför vill du jobba hos oss på Yobber?