Medarbetare 2 timmar/helg - kassa och förbutik

ICA Nära Ålem, Ålem

OM OSS
ICA Nära Ålem behöver stärka upp i butiken med personal under helgen till kassan och förbutiken.

DINA ARBETSUPPGIFTER
I dina arbetsuppgifter ingår det att arbeta i kassan och i förbutiken med postutlämning (DHL, Schenker) samt ATG. Om en kund har en fråga om sortiment eller var man kan hitta en vara ska du såklart hjälpa kunden med sina funderingar.

DIN PROFIL
För att trivas hos oss bör du vara en glad och serviceinriktad person som inte räds att ta egna initiativ, försäljningsorienterad och ansvarstagande. Du får gärna ha ett helikopterperspektiv för att se var man kan tänkas behöva hjälpa till. För att jobba hos oss ska du vara över 18 år.

Meriterande om du har:
- Kassavana
- Svenska Spel utbildning
- Arbetat med kundservice tidigare
- Stor förståelse för kundbemötande
- Arbetat inom dagligvaruhandeln tidigare

Tjänsten är tillsvidare med en omfattning på 2 timmar/vecka, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Arbetat förekommer under helger.

OM REKRYTERINGEN
I din ansökan kommer du att få besvara tre videofråga samt bifoga ditt cv och två st. referenser. Vi tar endast emot ansökningar via Yobber.

Vi ser fram emot din ansökan!

/Daniel Persson med personal

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid och studier)