Sommarjobb 2021

ICA Kvantum Ekängen, Eskilstuna

Nu söker vi på ICA Kvantum Ekängen årets sommarjobbare! Vill du få superbra arbetslivserfarenhet och samtidigt tjäna pengar ska du absolut söka sommarjobb hos oss.

OM OSS & BUTIKEN
ICA Kvantum Ekängen grundades 1991 och sedan dess är vi bäst på mat i stan. Att jobba i vår butik innebär att befinna sig i en fartfylld miljö där kontakten med kunden står i centrum och du är ICA:s ansikte utåt.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Att sommarjobba i vår butik innebär att man hjälper till där det behövs. Vanliga arbetsuppgifter är att du arbetar i kassan, plockar varor ute i butiken eller hjälper våra kunder att hitta det de letar efter. Dagarna kan variera väldigt mycket och det är de som gör det så roligt att arbeta på ICA Kvantum Ekängen!

Avdelningar du kan arbeta på är:
- Kassa
- Kolonial
- Frukt och grönt
- Mejeri och färskvaror

DIN PROFIL
För att trivas hos oss bör du inte vara rädd för att ta egna initiativ, vara öppen för att lära dig nya arbetsuppgifter och gärna ha ett helikopterperspektiv för att se var man kan tänkas behöva hjälpa till. För att sommarjobba hos oss ska du vara över 18 år och kunna arbeta mellan v. 24 - v. 32. Du kommer att få ange vilka perioder du kan arbeta i din ansökan.

Meriterande om du har:
- Jobbat på ICA tidigare
- Kassavana
- Arbetat i butik tidigare
- Erfarenhet av kundservice
- Arbetat med försäljning tidigare

OM REKRYTERINGEN
I din ansökan kommer du att få besvara tre videofråga samt bifoga ditt cv och två st. referenser. Vi tar endast emot ansökningar via Yobber. Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi rekryterar löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!


/Tommy Kåmark, handlare på ICA Kvantum Ekängen

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid och studier)