Medarbetare till Online

ICA Nära Ålem, Ålem

OM OSS
ICA Nära Ålem växer så det knakar och vi behöver stärka upp vår Online-avdelning med mer personal.

DINA ARBETSUPPGIFTER
I dina arbetsuppgifter ingår det att serva alla våra kunder som lagt onlinebeställningar på vår hemsida. Detta gör du genom att plocka kundorderna, träffa våra kunder (på distans) vid varuutlämningen eller genom att köra hem varorna till våra kunder. Eftersom bilkörning förekommer behöver du vara över 18 år fyllda samt inneha b-körkort.

DIN PROFIL
För att trivas hos oss bör du vara en glad och serviceinriktad person som inte räds att ta egna initiativ, försäljningsorienterad och ansvarstagande. Du får gärna ha ett helikopterperspektiv för att se var man kan tänkas behöva hjälpa till. För att jobba hos oss ska du vara över 18 år.

Meriterande om du har:
- Arbetat med e-handel/varuplock tidigare
- Arbetat med kundservice tidigare
- Stor förståelse för kundbemötande
- Arbetat inom dagligvaruhandeln tidigare
- B-körkort

Tjänsten är tillsvidare med en omfattning på 20 timmar/vecka, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Arbetat kan förekomma under vardagar, kvällar och helger.

OM REKRYTERINGEN
I din ansökan kommer du att få besvara tre videofråga samt bifoga ditt cv, körkort och två st. referenser. Vi tar endast emot ansökningar via Yobber.

Vi ser fram emot din ansökan!

/Daniel Persson med personal

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid och studier)