Revisionstekniker till region SYD

Great Security - SYD, Skåne

Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med över ca 400 anställda och en omsättning på över 650 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt samt internationellt. Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 20-tal orter.

Vår verksamhet i syd expanderar och vi söker en säljande och social revisionstekniker med inriktning mot dörrautomatiker, till vårt drivna och engagerade gäng i Skåne.

Rollen som tekniker hos oss innebär att du kommer att arbeta med bland annat installation och driftsättning utav dörrautomatiker men i huvudsak utföra service och förebyggande underhåll.
En arbetsdag är mycket varierande där du individuellt eller i team jobbar ute hos kund.

Vi förväntar oss att du har erfarenhet av installation och driftsättning med inriktning mot mekanik/el eller motsvarande. Har du dessutom säljerfarenhet är det meriterande.

B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet. Våra värdeord Smart, Engagerad och Kundorienterad vill vi såklart att du känner dig bekväm med.

I gengäld får du arbeta med roliga projekt och lösningar i ett av Sveriges mest snabbväxande säkerhetsföretag där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter. När du blivit varm i kläderna är vår strävan att du ska känna dig framgångsrik och stolt över att arbeta hos oss.
Välkommen med din ansökan!