Butiksmedarbetare Hem & fritid

ICA Kvantum Nybro, Nybro

Vill du jobba i Nybros största mataffär? Varmt välkommen till ICA Kvantum Nybro!
Här får du jobba i ett stort och glatt Team på drygt 100 medarbetare. Arbetsuppgifterna i butiken varierar beroende på vilken avdelning du jobbar på, men vi har alla ett gemensamt intresse - att ge våra kunder den bästa tänkbara servicen, Varje dag!

Nu söker vi en självgående och engagerad medarbetare till avdelningen Hem & Fritid.

Tillsammans med avdelningsansvarig planerar, genomför och presenterar du en välfylld och inspirerande butik varje dag. Du ansvarar själv för inköp av vissa undergrupper i avdelningen. Som person är du serviceinriktad, kundfokuserad och gillar utmaningar och ett högt tempo, du skall även gilla att ta emot varor, fylla på i butik och ha ett gott öga för färg, form och exponeringar. Erfarenhet inom service och säljyrket kan komma att prioriteras. Arbetstiderna är varierande, arbete förekommer dagtid, kvällar och helger.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning.
Deltid 32 tim/v
Tillträde: 15/4

Låter detta lockande? Följ i så fall våra instruktioner nedan:

- Spela in en videoansökan.
- Svara på våra JA/NEJ-frågor
- Bifoga ditt CV
- Bifoga ditt Personliga brev med referenser

Vi går igenom alla ansökningar och kallar till vidare intervjuer löpande, så tveka inte på att skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Tekniska problem med ansökan? Mejla support@yobber.se

Stort lycka till!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
4
Hej! Vem är du? Berätta lite kort om dig själv- vi är nyfikna!