Spontanansökan

ICA Kvantum Uddevalla, Uddevalla

OM OSS
Vi på ICA Kvantum Uddevalla ligger alltid steget före. Därför kan du alltid lämna in en spontanansökan om vi inte har några lediga tjänster ute.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta i vår butik innebär att man hjälper till där det behövs. Vanliga arbetsuppgifter är att du arbetar i kassan, plockar varor ute i butiken eller hjälper våra kunder att hitta det de letar efter. Dagarna kan varierar väldigt mycket och det är de som gör det så roligt att arbeta på ICA!

DIN PROFIL
För att trivas hos oss bör du inte vara rädd för att ta egna initiativ, vara öppen för att lära dig nya arbetsuppgifter och gärna ha ett helikopterperspektiv för att se var man kan tänkas behöva hjälpa till.

OM REKRYTERINGEN
I din ansökan kommer du att få besvara två videofråga samt bifoga ditt cv och två st. referenser. Vi tar endast emot ansökningar via Yobber. '

Vi ser fram emot din ansökan!

/Fredrik Fast med personal

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid och studier)