Sommarjobb 2021

ICA Nära Sellnäs, Borlänge

Vill du bli en del av vårt härliga gäng på ICA Nära Sellnäs?

Vi söker ca 8 stycken nya medarbetare som ska anställas hos oss i sommar. Det brukar också innebära möjlighet till att jobba vidare efter sommaren. Det kan bli aktuellt med jobb redan före sommaren om behov uppstår.

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa och duktiga människor. Vi söker dig som älskar serviceyrket, tycker det är roligt med mat, trivs med ett högt tempo och som alltid ser till kundens bästa med ett leende.

Ansökan består av ditt CV samt ett par frågor från oss som du svarar på genom att spela in dig själv och dina svar med din dator eller mobila enhet. Med videosvarens hjälp får du möjligheten att visa vem du är redan vid din ansökan och vi får en mer rättvis bild av dig. Dessutom får du som söker chansen att vara mer än bara ett cv.

Nämn gärna redan i videointervjun eller i ditt CV om det är någon speciell butik eller avdelning du är mer intresserad av.

Platsannonsen ligger ute under längre tid och därför kommer urvalet att ske löpande. Har du frågor under tiden ta kontakt med oss,

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid, studier) Nämn gärna om du har någon referens eller känner någon som redan arbetar hos oss