Spontanannons

ICA Nära Ålem, Ålem

OM OSS
ICA Nära Ålem ligger alltid steget före. Därför kan du alltid lämna in en spontanansökan till oss för framtida möjligheter om vi inte har några lediga tjänster ute just nu.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Att jobba i vår butik innebär att man hjälper till där det behövs. Ena dagen kan du jobba i kassan och plocka varor ute i butiken. Andra dagen kan du ta hand om postutlämning och hjälpa våra kunder. Det är det som gör det så roligt att arbeta på ICA!

DIN PROFIL
För att trivas hos oss bör du vara en glad och serviceinriktad person som inte räds att ta egna initiativ, försäljningsorienterad och ansvarstagande. Du får gärna ha ett helikopterperspektiv för att se var man kan tänkas behöva hjälpa till. För att jobba hos oss ska du vara över 18 år.

OM REKRYTERINGEN
I din ansökan kommer du att få besvara två videofråga samt bifoga ditt cv och två st. referenser. Vi tar endast emot ansökningar via Yobber.

Vi ser fram emot din ansökan!

/Daniel Persson med personal

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid och studier)