Projektledare till PMC El i Stockholm

PMC El, Järfälla

Elinstallatörsbolaget PMC El startades 1998 och har idag ca 150 anställda som med passion och kompetens levererar tjänster inom el, fastighetsautomation, konstruktion, tele/data, säkerhet, brand, fiber, förnybar energi och provisorisk el. PMC El har kontor i Västerås, Stockholm, Uppsala, Örebro, Norrtälje och Eskilstuna.
Vill du arbeta för ett modernt företag med hög utvecklingstakt där möjligheten är stor att utöva din passion, få vara kreativ och växa som individ samt använda din kompetens?

Rollen
Som Projektledare på PMC ansvarar du för hela entreprenaden, från projektplanering till leverans. I rollen som Projektledare ingår ansvar för sälj, kalkyl, resultat och utförande av projekt. Du bevarar och utvecklar kundrelationer, är involverad i inköp, resursplanering och kvalitetsarbete.
Som Projektledare arbetar du fritt under ditt eget ansvar, där ditt eget driv och engagemang präglar arbetet. Det är viktigt att du som Projektledare har förmågan att engagera medarbetare. Du är serviceinriktad och trivs i att jobba tillsammans med ditt team där ni alla har ett högt kundfokus.
För att rollen skall nå sin fulla potential måste du ha ett stort eget engagemang, taktisk planering och stor kapacitet att se medarbetare och kundvärden. Du projektleder en grupp personer med olika inriktning inom olika roller. Då medarbetare och projektet är på olika orter inom regionen ingår det resor i tjänsten.

Vi söker dig som.
• Har förmågan att sälja, kalkylera, planera, leda och samordna projekt.
• Kan skapa god kommunikation med kunder, entreprenörer, konsulter, medarbetare och underleverantörer.
• Kan bidra med tekniska lösningar av projektets genomförande
• Har hög förståelse för vad som krävs då projekt ska nå ekonomiska mål, arbetsmiljömål och kvalitetsmål
• Kan granska tekniska specifikationer och ritningar, se till att installations och monteringsanvisningar följs.
• Bevaka att montören/teknikern följer givna föreskrifter samt använder de skyddsanordningar, skyddsutrustningar, verktyg etc. som företaget tillhandahåller
• Behandla avvikelser, ändringar och tillägg i projektet
• Är en bra lagspelare

Vi sätter stor vikt vid din personlighet.
Rekryteringsprocessen sker löpande, skicka in din ansökan redan idag.