Spontanansökan Delikatess

ICA Kvantum Tyresö, Tyresö

Vår vision på Ica Kvantum Tyresö är att ha Tyresös mest nöjda kunder - och medarbetare! Är du vår nästa stjärna i delikatessen?

Hos oss på ICA Kvantum Tyresö ska det vara enkelt och inspirerande att handla! Hos oss är kunden alltid i centrum och vårt gemensamma intresse är matglädje. Vi tror på ett inkluderande arbetssätt med team-anda som stärks av daglig problemlösning.

Våra kärnvärden på ICA Kvantum Tyresö
- Inspiration
- Glädje
- Stolthet

Tycker du om att driva försäljning, ta ansvar och att arbeta i en fartfylld arbetsmiljö? Är du målinriktad, noggrann och engagerad? Då är ICA Kvantum Tyresö rätt plats för dig!

I hjärtat av butiken hittar du vår manuella delikatessdisk som är över 15 meter lång och fylld med produkter för alla tillfällen. Vi har allt ifrån lyxiga iberico-skinkor till frukostpålägg. Delikatessen bjuder på varor från fjärran men även från Svenska klimatcertifierade gårdar.

I delikatessens kök gör vi egentillverkade smörgåstårtor, räkmackor, olika pastasallader, grönsallader och mycket mer. Hos oss hittar dessutom godsaker som hängmörat kött samt färsk fisk och skaldjur från Bergfalk. Med leverans upp till 6 dagar i veckan ser vi till att alltid kunna erbjuda så färska varor som möjligt. Vi följer WWFs rekommendationer för att bidra till ett mer hållbart fiske och säljer därför inte rödlistad fisk eller skaldjur.

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa och drivna människor som delar vår passion för mat och service! Här är du som är intresserad av tjänst i vår delikatess välkommen att skicka in din spontanansökan till oss.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om dig själv och vad du gör idag!