Sommarjobb 2021

Hemköp Kolbäck, Kolbäck

Vi på Hemköp Kolbäck söker sommarjobbare inför sommaren 2021. Gillar du försäljning, mat och att prata med kunder kommer du att trivas hos oss!

OM SOMMARJOBBET
Du kommer i din ansökan att ange vilken/vilka perioder du önskar jobba.
- Vecka 25 - 29
- Vecka 30 - 33

Arbetet infaller på vardagar, helger samt kvällar. Sommarjobbet innebär varierande omfattning/timmar.

Du kommer att arbeta i kassan, plocka varor, ta hand om postutlämningen samt hjälpa våra kunder i butiken.

VEM SÖKER VI
Du ska vara positiv, glad och tycka om att prata med kunder. Tillsammans med dina kollegor sköter ni den dagliga driften av butiken och då är det en stor fördel att du har sinne för detaljer. Gillar du försäljning är det ett plus i kanten.

Har du kassavana eller arbetat i butik tidigare är det meriterande. För att söka sommarjobb hos oss ska du vara över 18 år.

OM HEMKÖP
Hemköp är butikskedjan för matintresserade där god och hållbar mat står i fokus. Vi har närmare 200 butiker i Sverige, i Hemköps organisation ingår även Tempo med cirka 150 butiker. Med fokus på färskvaror och kundmöten som guidar och inspirerar ska kundens förväntningar överträffas, både i butik och digitalt. Hemköp ingår i Axfoodkoncernen.

OM REKRYTERINGEN
I ansökan kommer du få bifoga ditt cv samt svara på ett par video - och urvalsfrågor samt bifoga två st. referenser. Vi tar endast emot ansökningar via Yobber. Vänta inte med att ansöka till sista ansökningsdag då intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid och studier)