Spontanansökan

ICA Kvantum Nybro, Nybro

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa människor som delar vår passion för mat och service! För tillfället har vi inte några lediga tjänster men du är varmt välkommen att skicka in en spontanansökan.

Hos oss hittar du många olika slags tjänster. Vare sig du arbetar i kassan, plockar upp varor eller står bakom disken är du vårt ansikte utåt – det är dig kunderna träffar och kan prata med om de undrar över något eller vill framföra en åsikt om butiken. Bakom dig finns en stor organisation som rymmer allt från ekonomipersonal till färskvaruchefer och matcoacher. Har du känsla för service och älskar mat är det ett plus. Vi på ICA Kvantum erbjuder våra kunder ett brett sortiment av både vardagsmat och delikatesser från när och fjärran.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid och studier)