Sommarjobb 2021 - för dig över 18 år

ICA Supermarket Torghallen, Askersund

SOMMARJOBB 2021
Varför inte hemestera hos oss på ICA i sommar? Vi söker sommarpersonal till alla tre butiker; ICA Supermarket Torghallen, ICA Jouren i Askersund och Sojas ICA-hall i Vretstorp.

OM OSS
Att vara Askersunds och Vretstorps bästa matvarubutiker är vår drivkraft. Våra kunder kommer till oss för vår kvalité, vårt breda matvarusortiment, trevlig, kunnig och serviceinriktad personal, generösa öppettider och prisvärda varor.

SOMMARJOBBET
Arbetstiderna kan infalla på vardagar måndag - fredag, kvällar och helger. Arbetstider är förlagda mellan kl. 06:00-22:00 beroende på arbetsuppgifter – vill du jobba med online börjar man kl. 06:00 så det gäller att vara morgonpigg.

Varuplock och att arbeta i kassan är vanliga arbetsuppgifter.

De perioder du kan jobba emellan är:
- Vecka 24 – 29
- Vecka 30 – 33
- Vecka 24 – 33

I din ansökan kommer du att få välja vilken/vilka perioder du önskar jobba samt vilka avdelningar du helst vill arbeta på. Vill du arbeta med online är det endast ICA Supermarket Torghallen som gäller.

DIN PROFIL
För att trivas hos oss bör du vara en glad och serviceinriktad person som inte räds för att ta egna initiativ, försäljningsorienterad, ansvarstagande och en teamplayer. För att söka sommarjobbet ska du vara över 18 år.

OM REKRYTERINGEN
I din ansökan kommer du att få besvara två videofråga samt bifoga ett dokument med en referens. Har du ingen referens kan du skriva det i dokumentet och bifoga ändå.

Vi ser fram emot din ansökan!

/Annika och Mats

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid och studier)