Teamleader

Leksand Resort, Leksand

Inför varje sommarsäsong rekryterar Leksand Resort cirka 250 medarbetare till olika arbetsteam. Flertalet av Leksand Resorts medarbetare är unga och det är inte ovanligt att ett sommarjobb på Leksand Resort är en medarbetares första kontakt med arbetslivet. För att Leksand Resort ska vara en trygg miljö att vistas på, för såväl medarbetare som gäster, krävs det således att ett flertalet medarbetare arbetar under en ledande roll och är synliga samt tillgängliga ute i anläggningen. Detta skapar trygghet för såväl personal som besökare!

På Leksand Resort arbetar vi utefter en arbetsmodell där flera likvärdiga stationer har en eller flera arbetsledare som ansvarig. Vid behov av assistans ska arbetsledaren kunna åka ut till stationen och hjälpa till med såväl reparationsarbete som enklare markservice, allt beroende på vad varje enskild situation kräver. Dock har vi på senare år märkt av en önskan och ett behov av en ökad ledarnärvaro ute på stationerna, och inte bara när medarbetaren är i behov av assistans, utan även i ett preventivt syfte. Därav skapade vi sommaren 2018 en ny tjänst som blev till för att avlasta för arbetsledarna samt för att assistera arbetet för stationsmedarbetaren. För fjärde året i rad söker vi således nu flertalet inspirerande teamleaders inför sommaren 2021!

Rollen som teamleader kommer innebära en praktiskt ledande roll där du kommer vara ledare för ett antal olika team och medarbetare. Din tjänst kommer vara relativt flexibel och fokusera mycket på problemlösning samt tillgodose ett bra flöde i driften på dina stationer. Du kommer ha ett nära samarbete med stationsmedarbetarna och vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet! Vi vill att Du ska vara trygg i dig själv, vara en bra och pedagogisk ledare samt att du ska kunna arbeta mycket flexibelt och självständigt. För oss på Leksand Resort är det självklart att vi hjälper varandra utefter behov och Du ska därav själv kunna hoppa runt och vara behjälplig på de stationer i parken som för tillfället mest behöver Din assistans, oavsett om det är Ditt huvudområde eller ej.

Förutom att fokusera på att driften i parken med rastavbyten och övriga situationer flyter på väl ute på stationerna kommer du även arbeta mycket med att vara en inspiration för stationsmedarbetarna, problemlösa eventuella problem, svara på frågor, hantera gästrelaterade ärenden och utföra dagliga säkerhetskontroller av dina stationer. Under arbetsdagen kommer du träffa alla medarbetare som du ansvarar över och se till att samtliga mår bra och att eventuella frågor blir besvarade. Beroende på vilken teamleaderroll du har kommer olika arbetsuppgifter sedan genomföras under arbetsdagen.

Aktivitetsgrupp 1 (minimumålder 18 år) ansvarar för:
1 Bergbanan, Kättingflygaren & Drop´n twist
3 Trafikstaden, Minikarusellen, Blazer Boats och Mekaniska Hästarna
5 Go kart & Skjutbanan

Aktivitetsgrupp 2 (minimumålder 18 år) ansvarar för:
2 Byngytrampolinen, Radiobilarna, Billy Bäver, Linbanan och PumpTrack BMX
10 Lazertag och Big air bag

Entrégruppen (minimumålder 18 år) ansvara för:
7 Entrén, Serviceenheten, Souvenirbutiken och Chokladhjulet

Säkerhetsteamet (minimumålder 20 år) ansvarar för:
8 Badvärdar

Höghöjdsteamet (minimumålder 20 år) ansvarar för:
9 Zipline, Höghöjdsbanan, Låghöjdsbanan och Klätterväggen

Strandteamet (minimumålder 20 år) ansvarar för:
25 Minilivsbutiken och Golfkiosken

Kioskteamet (minimumålder 18 år) ansvara för:
20 Sockervaddskiosken och Ziplinekiosken
21 Poolkiosken och Oasenkiosken
För att arbeta som Teamleader för kioskteamet behöver Du ha B-körkort för manuell bil.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av ledarskap och/eller att du arbetat med likande arbetsuppgifter tidigare. Stor vikt kommer läggas vid dig som person och att du som temaleader kommer sprida glädje och motivation bland alla medarbetare!

Visst kvällsarbete kan förekomma i form av assistans i samband med personalkvällar.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
4
5
Berätta mer om dig själv!