Sjukvårdare

Leksand Resort, Leksand

Är Du van att arbeta under stundtals högt tempo och har tidigare erfarenhet av att arbeta med akutsjukvård? Då kan Du var den person vi söker!

Arbetsuppgifter:

Som sjukvårdare på Leksand Sommarland kommer Du under parkens öppettider finnas tillgänglig för våra gäster om behov av sjukvård uppstår. Du kommer utgå från vår sjukstuga, belägen i vattenlandet och Du kommer möta och ta hand om barn och vuxna som är i behov av sjukvård eller enklare första hjälpen. I de allra flesta fall är det småskador så som skrubbsår och stukningar men det förekommer även allvarligare olyckor och sjukdomsfall. Vi vill därför att Du ska vara van vid att hantera akuta situationer och behålla lugnet även under stressiga moment.
Arbetet är till stor del självständigt men mestadels kommer en legitimerad sjuksköterska finnas på plats och bistå vid bedömningar och omhändertaganden. Arbete kräver dock att du i viss mån kan arbeta med detta helt självständigt.

Vi vill att Du:

*Är stresstålig
*Har sjukvårdsutbildning (minst undersköterska) med dokumenterad erfarenhet av akutsjukvård
*Känner Dig trygg med att göra enklare bedömningar på patienter, både barn som vuxna, för att avgöra om vidare sjukvård rekommenderas eller ej
*Kan hantera enklare skador och sjukdomsfall genom att tillgodose att patienten erbjuds avancerad Första Hjälpen i väntan på vidare vård på plats av ansvarig sjuksköterska eller att patienten transporteras in till sjukhus.

Vi ser gärna att Du kan arbeta bra i både grupp och på egen hand. Tjänsten kommer till viss del innebära självständigt arbete, därav lägger vi stor vikt vid att Du är van att arbeta metodiskt och självständigt.

Det är även meriterande om du:

• Har tidigare erfarenheter inom serviceyrket
• Har goda språkkunskaper i engelska och norska
• Har B-körkort för manuell bil

Minimumålder:
20 år

Leksand Resort har ett vårdgivarbolag bakom sig och Du som sjukvårdare kommer således att arbeta som Hälso- och Sjukvårdspersonal via en privat aktör, där aktuella försäkringar och delegeringar kommer att tillhandahållas för dig som personal.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
4
Berätta om dig själv, hur du är som person, arbetserfarenheter, fritid och studier.