Serveringsbiträde, Strand Restaurangen, Team 26

Leksand Resort, Leksand

I Dalarna, precis intill Siljans strand, ligger vår fyrstjärniga camping Leksand Strand. Här kan våra gäster välja det boendet som passar dem bäst, allt från att tälta till att bo bekvämt i någon av våra fina stugor, eller glamping. På området finns, förutom 500 campingplatser, 11 olika stugbyar, minilivs, lekplats, äventyrsminigolf, poolområde, badstrand mm även vår populära restaurang där vi serverar frukost, lunch samt middag. Restaurangen har ett stort antal besökare som kommer när Leksand Sommarland stänger, för då fortsätter upplevelsen på Strand restaurangen. Kvällsshow och en välsmakande middag är den perfekta avslutningen på dagen. Restaurangen serverar under kvällstid grillbuffé och pizza.

Vi söker dig som vill sommarjobba som serveringsbiträde hos oss på Leksand Strand i Restaurangen. Som person ser vi gärna att du är serviceinriktad och utåtriktad samt lyhörd gentemot dina medarbetare och gäster. Det är viktigt att du är en person som har lätt för att samarbeta och är flexibel samt att du kan arbeta under stundtals högt tempo. Innan du börjar arbeta kommer du genomgå en lättare HACCP-utbildning för att lära dig vilka regler och lagar som gäller inom livsmedelshantering.

Tjänsten som serveringsbiträde innefattar bland annat servering till våra gäster genom kassahantering och påfyllning av buffén och samt att hålla rent i restaurangen. Det ska finnas ett engagemang och intresse för att skapa en god upplevelse och att tillgodose gästernas behov.

Vi vill att du:
Är noggrann, ansvarstagande och flexibel
Brinner för din uppgift och förstår vikten av att hålla rent på din arbetsplats.
Är engagerad, serviceinriktad, nyfiken och ansvarsfull i ditt jobb
Trivs i en miljö med högt tempo och många möten
Gillar att skapa positiv energi och sprida den vidare till såväl medarbetare som gäster
Ser ordning och reda som en självklarhet i arbetet
Har ett intresse för att utvecklas
Det är även meriterande om du har:
Tidigare erfarenheter som serveringsbiträde
Goda språkkunskaper i engelska, danska och norska

Minimiålder för tjänsten: 18 år

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
4
Berätta om dig själv, hur du är som person, arbetserfarenheter, fritid och studier.